Verkoop stacaravans: Nevada chalet

Verkoop stacaravans verkoopt diverse Arcabo chalets. Deze chalets worden met jaarplaats aan het water op Friesland camping Bergumermeer verkocht.

Bent u op zoek naar een mooie chaletplaats aan het water of naar een renderende investering, op dit moment hebben wij vrije chaletplaatsen direct aan het water met eigen aanleg steiger. Voor deze chaletplaatsen hebben wij 4 verschillende chalet modellen beschikbaar zoals het type Nevada. Bent u op zoek naar een vakantiewoning puur voor eigen gebruik, verhuur of beide! Dan bieden wij ook een passend verhuur model voor u.

Nevada:

Voor de blikvanger Nevada zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt Het chalet beschikt  over een opvallende dakconstructie met een mooie schuine wanden en raampartijen. Een mooi inrichting, met liefde voor detail en een luxe keuken, zorgen voor een tweede huis om van te dromen.

Verhuur:

Dit model kunt u ook gebruiken om te verhuren. U kunt kiezen uit 2 mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is eigen gebruik en als u er niet bent, kunnen wij de chalet voor u verhuren. De verhuur opbrengsten zijn dan wel variabel. Ook kunt u kiezen dat u er zelf geen gebruik van maakt en dan krijgt u, 5,5% rendement op het geïnvesteerde bedrag.

Voor meer informatie over verhuur kunt u onze folder downloaden, klik hier!

Voor meer algemene informatie over deze chalet kunt u ook onze algemene folder downloaden, klik hier!

Folder per post:

Wilt u de brochures liever per post ontvangen dan kunt u dat op deze pagina’s aanvragen: 
Aanvragen algemene brochure per post

Aanvragen verhuur / investeren brochure per post

  • Slaapplaatsen: 6
  • Oppervlakte: 40 m²
  • Prijs: € 65000