Verkoop-stacaravans – Te koop chalet New Port

Verkoop-stacaravans heeft chalet New Port te koop bij vakantiepark Bergumermeer. Bent u op zoek naar een mooie chaletplaats aan het water of naar een renderende investering, op dit moment hebben wij vrije chaletplaatsen direct aan het water met eigen aanleg steiger. Voor deze chaletplaatsen hebben wij 4 verschillende chalet modellen beschikbaar zoals het type Longbeach. Bent u op zoek naar een vakantiewoning puur voor eigen gebruik, verhuur of beide! Dan bieden wij ook een passend verhuur model voor u.

 

Verkoop-stacaravans: Te koop chalet New Port

Hoge plafonds en grote raampartijen kenmerken de bungolow NEWPORT. Een bungalow met een strak ontwerp dat veel lucht en een bijzonder ruimtelijk gevoel teweegbrengt. De ruime kamers en hoogwaardige basisuitrusting dragen bij aan een heerlijke ontspannen vakantie. Plattegrond is individueel samen te stellen.

Klik voor meer informatie:  Chalet new Port

Verhuur:

Dit model kunt u ook gebruiken om te verhuren. U kunt kiezen uit 2 mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is eigen gebruik en als u er niet bent, kunnen wij de chalet voor u verhuren. De verhuur opbrengsten zijn dan wel variabel. Ook kunt u kiezen dat u er zelf geen gebruik van maakt en dan krijgt u, 5,5% rendement op het geïnvesteerde bedrag.

Voor meer informatie over verhuur kunt u onze folder downloaden, klik hier!

Voor meer algemene informatie over deze chalet kunt u ook onze algemene folder downloaden, klik hier!

Arcabo

Wij werken samen met Arcabo chalet bouw uit Nieuwleusen. Zij beschikken ook over een uitgebreide showroom, waar u de diverse modellen kunt bekijken. Mocht u bijvoorbeeld de longbeach willen bekijken, raden wij u wel aan om een afspraak te maken.

Voor meer algemene informatie kunt u ook onze algemene folder downloaden, klik hier! 

Folder per post:

Wilt u de brochures liever per post ontvangen dan kunt u dat op deze pagina’s aanvragen: 
Aanvragen algemene brochure per post

Aanvragen verhuur / investeren brochure per post

  • Slaapplaatsen: 6
  • Oppervlakte: 50 m²
  • Prijs: € 80000