Over Verkoop Stacaravans

Verkoop stacaravan is een verkoop site van 2e hands stacaravans. Deze site is een onderdeel van Friesland camping Bergumermeer. Wij zijn gelegen direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal.

Wij verkopen de gebruikte stacaravans en chalets namens onze gasten. Het verkoop proces wordt door ons begeleidt en wij hebben ook sleutels in ons bezit om de stacaravan te kunnen laten zien.

De stacaravans en chalets die u op deze site vindt, staan op vakantiepark Bergumermeer te Sumar en Camping Nienoord in Leek. Vakantiepark Bergumermeer is direct gelegen aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Camping Nienoord is gelegen op het mooie landgoed Nienoord. Op dit landgoed vindt u verschillende faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad en het familiepark Nienoord.

Naast gebruikte stacaravans of chalets verkopen wij ook nieuwe stacaravans en chalets op ons eigen vakantiepark. De merken die wij hebben zijn voor stacaravans o.a. IRM, Nordwind, Norstar, Boston en Idylle. Nieuwe chalets hebben wij een samenwerking met Arcabo chalets. Dit is al jaar en dag een zeer betrouwbare chalet bouwer.

Bij aankoop van een gebruikte chalet, stacaravan zijn geen extra kosten aan verbonden. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd bellen met 0511-461385.

Gebruikte Stacaravans  klik hier

Gebruikte Chalets  Klik hier

Nieuwe chalets    klik hier